Despre noi

Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră!
WM Best Cleaning

Contact

WM Best Cleaning SRL s-a înființat din dorința de a satisface cât mai bine dorințele clienților pretențioși. Noi ne angajăm în a vă simplifica activitatea zilnică, fie la birou , fie in hale industriale sau depozite. Suntem o echipă formată din personal atent selectat, bine instruit și supravegheat. Dacă doriți servicii profesionale de curățenie, va invităm să ne contactați.

De ce să ne alegeți pe noi

Firma noastră oferă servicii de curațenie profesională, iar personalul specializat folosește detergenți, săpunuri, odorizante și dezinfectanți de marcă. Produsele de calitate ajută atât la curățenia generală, cât și la întreținerea acesteia. Produsele pentru curățenie ajută la înlăturarea mizeriei de pe pardoseli, mochete și covoare, la curățarea grupurilor sanitare, birourilor, locurilor de luat masa, bucătăriilor, halelor industriale, etc. Produsele recomandate sunt cele biodegradabile, ce respectă normele ecologice și cu ajutorul cărora murdăria se îndeparteaza ușor, iar întreținerea este de lungă durată.

Indiferent de spațiul în care munciți, aveți nevoie de curățenie în jurul dumneavoastră! Noi venim în ajutor cu cele mai bune soluții de curățare și cu personal calificat, astfel încât să vă oferim un mediu plăcut și curat!

Date contact

Telefon: 0753 388 488
Email: corina.edeleni@wmbestcleaning.ro
Adresă: Arad, RO

Copyright

Copyright WM Best Cleaning SRL
2018
Designed by MDESIGN